programare
consultaţia specialistului

Util

 • Cum urmează să se comporte părinții în cabinetul medicului stomatolog

  Cum urmează să se comporte părinții în cabinetul medicului stomatolog

  Este normal că atunci cînd veniți cu copilul la stomatolog, să vă faceți griji de felul cum totul va decurge. Dacă copilul simte durere suferiți și Dvs., alături de el. Posibil, simțiți vină că copilul suferă și doriți ca totul să se termine cît mai repede. Dacă vă recunoșteți în situația dată, urmează să luați în seamă următoarele sfaturi:

 • A apărut sensibilitatea dentară – probabil are loc distrugerea țesuturilor dentare dure

  Destul de des pacienții se adresează cu problemă că au boli de scurtă durată, atunci cînd consumă ceva rece/cald, dulce/acru sau în timpul cînd își curăță dinții cu periuța. Uneori durerea pacienții nu o simt și doar în timpul examinării, medicul pune diagnoza – sensibilitate dentară. Deci, ce înseamnă această diagnoză?

 • Care este scopul fluorizării dinților

  Care este scopul fluorizării dinților

  Majoritatea pacienților au nevoie de o consolidare a smalțului dinților. Întărirea smalțului dinților este indică în cazul cînd se necesită prevenirea apariției dentare sau în cazul – hiperesteziei. Nevoia întăririi dinților apare în cazul cînd în organism lipsește cantitatea necesară de fluor și calciu. Una dintre procedurile de întărire a dinților este – fluorizarea dinților cu soluții care conțin fluor.

 • Alimentele rămîn între dinți, ața dentară se rupe cînd curăți-ți dinții, doare și sîngerează gingia sub obturația dentară (plombă)?

  Alimentele rămîn între dinți, ața dentară se rupe cînd curăți-ți dinții, doare și sîngerează gingia sub obturația dentară (plombă)?

  Atunci cînd urmează a fi restaurat un dinte, medicii stomatologi fac tot posibilul că să îl restaureze cît mai natural posibil, ca el să nu se deosebească de alveola dentară a dintelui sănătos. Dinții restaurați, trebuie să se afle în contact cu dintele adiacent, iar obturația dentară nu trebuie să formeze goluri și nu trebuie să provoace discomfort în timpul masticației, adică toate neajunsurile dintelui trebuie a fi restaurate.

 • Zîmbete atractive, obținute cu ajutorul brackeților Damon System

  În cadru Damon System există o filozofie aparte ce tine de tratarea dinților, care depășește simpla dorință de a avea dinți drepți și un zîmbet frumos. Luăm o atitudine aparte față de fiecare pacient, analizăm profilul său și mulți alți factori. La fel, ne gîndim cum persoana va arăta la 40-50 de ani sau chiar la o vîrstă mai înaintată.

1 2 3 4 5 6 7Следующий