programare
consultaţia specialistului

Noi tratăm gingiile

Noi tratăm gingivita

Care este tratamentul gingiilor

Dacă sunteţi îngrijorat de sensibilitatea crescută a gingiilor şi a dinţiilor la alimentaţia rece şi caldă, sângerarea gingiilor atunci când întră în contact cu obiectele tari, respiraţia neplăcută, disconfortul in timpul alimentaţiei şi mobilitatea dinţilor, nu trebuie să anulaţi vizită la parodontolog şi să vă băzaţi pe sfaturile prietenilor şi revistelor de modă. Fără ajutorul util a specialiştilor şi tratamentul calificat a gingiilor, riscaţi să pierdeţi o parte semnificativă de dinţi, atât de necesari  pentru fărîmiţare normală a produselor alimentare, oportunităţi de a pronunţa cuvintele în modul clar şi de a zîmbi, fără să vă ruşinaţi de ceea ce se întâmplă în gura Dvs.

  • Noi tratăm gingivitaGingie inflamată
  • Noi tratăm gingivitaGingie sănătoasă

Gingivita - prima manifestare a bolilor gingivale. Diagnosticarea ei la timp şi tratamentul gingiilor va permite să opriţi procesul patologic şi să păstraţi dinţii pacientului. Dacă pacientul nu atrage atenţia la primele semne a bolii, inflamaţia trece la nivelurile mai profunde a ţesuturilor periodontale rezultând în parodontita (parodontoza). Cauza principală a bolilor gingivale constă în acumularea bacteriilor în placa bacteriană, piatra dentară, formarea pungilor dentogingivali, tartrului cu microorganisme patogene. Toxinele microorganismelor nu numai influenţează asupra tesuturilor gingivale, dar, şi distruge aparatul de ligament care reţine dinţii pe suprafaţa gingiilor. Dacă nu începeţi tratamentul gingiilor şi în acestă situaţie, probabilitatea pierderii unuia sau câtorva dinti este înaltă.

Parodotoza se manifestă prin modificări degenerative în ţesuturile dentare, ceea ce nu duce la pierderea dinţilor, dar măreşte gradul de disconfort în timpul alimentaţiei, dezgoleşte dinţii. Dentistul efectuează diagnosticul complet a dinţilor şi gingiilor si va prescrie un tratament individual.

Etapele de tratamentul gingival sunt îndepărtarea depunerilor moi şi tari dentare cu un dispozitiv cu ultrasunet Cavitron JET, lustruirea suprafeţei a dinţilor cu aparatul Profiflex3 (calciucarbonat), utilizarea aparatului Vector, şi chiar Laser (skyling cu laser). După aceste manipulări gingiile treptat revin la poziţia lor normală. Un rol important în complexul de măsuri terapeutice este, de asemenea, terapia anti-inflamatoare şi antimicrobiană. În perioada tratamentului se recomandă clătirea cavităţii bucale cu apa de gura din plante medicinale, folosirea gelurilor şi elixirurilor speciale.

Ca un cadou de la clinica stomatologică "Denta Vita" veţi benificia de un Master Class de curăţare a dinţilor şi un flosser special pentru curăţarea spaţiului întredentar.

Când tratamentul gingiilor şi a dinţilor este efectuat de către profesioniştii clinicii noastre, puteţi fi siguri pentru sănătatea Dvs.


Acestea şi alte tehnologii cu mare succes sunt utilizate în centrul stomatologic "Denta Vita" care este situat în centrul Chişinăului, unde lucrează medici calificaţi, care îşi îndreaptă întreaga lor experienţa cu ajutorul tehnologiilor moderne către îmbunătăţirea sănătăţii a pacienţilor.