programare
consultaţia specialistului

Noi tratăm gingiile

Noi tratăm afecţiunile mucoasei

Tratăm bolile mucoasei bucale cu laser:


laser laser (video)
  • Terapia cu laser a leucoplaciei
  • Terapia cu laser a eczemei plate roşie
  • Terapia cu laser a stomatitei
  • Terapia cu laser a helitei
  • Terapia cu laser a herpesului

Stomatită


Stomatită este o inflamaţie a membranelor mucoase a cavităţii bucale. Stomatita poate să apară la orice varsta, la adulţi şi la copii. Principalele cauze a stomatitei pot fi  infecţii, diferite traume mecanice, consecinţe de diverse boli în organism, de exemplu, după  bolile sistemului digestiv şi endocrin.
Noi tratăm afecţiunile mucoasei În timpul stomatitei temperatura corpului se ridică pînă la 39-40 ° C, apare o durere acută în timpul alimentaţiei, în cavitatea bucală apar răni, marirea nodulilor limfatici.
Dacă aţi observat la Dvs simptomele de stomatită, trebuie să solicitaţi imediat asistenţă medicală, căci autotratarea stomatitei nu este, de obicei, efecientă şi poate duce la complicaţii. În cazul stomatitei este necesar de a renunţa la fumat şi alcool pentru a nu irita mucoasa cavităţii bucale.

Stomatită poate fi împărţită în stomatita catarala, stomatită aftoasă şi stomatită ulceroasă.

Stomatita catarală

Cea mai răspăndită  formă de stomatită - stomatită catarală. Cauza stomatitei catarale poate fi igiena orală incorectă, placa dentară, disbacterioza. Aceasta boală este caracterizată de salivaţie abundentă, edematierea mucoasei cavităţii bucale, febra, începe sângerarea gingiilor şi apare un miros neplăcut.

Stomatită ulceraoasă

Adesea, stomatita ulceroasă este o formă de stomatită catarală netratată la timp. Stomatită ulcerativă cel mai frecvent apare la pacienţi cu boli a tractului gastro-intestinal, precum şi la lipsa unui tratament adecvat stomatitei catarale. Stomatită ulcerativă este caracterizată cu apariţia  ulceratiilor, febrei, durerilor în timpul alimentaţiei, respiraţiei neplăcute. Tratamentul se efectuează cu permanganat de potasiu, peroxid de hidrogen, furacillina, preparate analgetice.

La apariţia bolii ar trebui neapărat să consultaţi un medic.

Stomatita aftoasă

Simptomele stomatitei aftoase sunt afte unice sau multiple pe suprafata mucoasei orale. Apare din cauza infectiilor virale a tractului gastro-intestinal, reacţiilor alergice, reumatismului.

Boala incepe cu aparitia febrei, apariţiei durerilor  în gură in locul aftelor. La apariţia simpomelor indicate ar trebui imediat să consultaţi un medic.


Acestea şi alte tehnologii cu mare succes sunt utilizate în centrul stomatologic "Denta Vita" care este situat în centrul Chişinăului, unde lucrează medici calificaţi, care îşi îndreaptă întreaga lor experienţa cu ajutorul tehnologiilor moderne către îmbunătăţirea sănătăţii a pacienţilor.