programare
consultaţia specialistului

Noi implantăm

Implante dentare

Implante dentare

Implantarea dentară este una dintre cele mai avansate metode de restaurare a dinţilor lipsiţi, care este cu succes practicată în centrul stomatologic "Denta Vita".

Implantarea  este o procedură dificilă, din punctul de vedere tehnic pentru întroducerea rădăcinei artificiale a dintelui lipsit care necesită un echipament tehnic modern şi abilitaţi profesionale a  medicului - chirurg. Tehnologia implatarii nu produce  nici o senzaţie neplăcută (se efectuează sub anestezie locala, total nedureroasă) şi nu poate provoca nici o traumă pacienţilor.

Conform mitologiei, fii lui Gaia şi Uranus sunt numiţi Titanii. Aceştea sunt zeii arhaici din prima generaţie. Cel mai uimitor este faptul că materialul utilizat în stomatologie pentru implantare este titanul. În practica stomatologică titanul şi aliajele lui sunt mai răspândite pentru confecţionarea diferitelor implanturi dentare. Alegerea titanului pentru implanturi dentare este datoră proprietăţilor sale unice anticoroziune şi inerţiei biologice.

În prezent există peste 2000! de sisteme pentru implantare dentară, fiecare dintre care are avantajele şi dezavantajele sale. Convenţional, toate sistemele pot fi împărţite în trei categorii de preţ - ieftine, economice şi VIP. Pe baza experienţei şi cunoştinţelor acumulate am reuşit să alegem 2 tipuri de implanturi VIP  care depaşesc după preţul şi calităţile funcţionale alte sisteme de implantare. După forma de construcţie a implanturilor noi preferăm să folosim implanturite înşurubate. În funcţie de situaţia clinică, noi folosim un sistem de implantare fie implantare într-o etapă sau în două etape şi protezare în viitor.

La implantare într-o etapă sunt folosite implanturi de unică folosinţă, care sunt introduse în locul osos format. Protezarea începe în primele zile după operaţie.

La implantarea în două etape în locul osos este plasată doar partea de rădăcină a implantului şi se suturează mucoasa peste el. Protezarea începe după aderarea formatorului gingival pe maxilarul inferior, după 3-4 luni după implantare, pe maxilarul superior - după 4 - 6 luni.


Acestea şi alte tehnologii cu mare succes sunt utilizate în centrul stomatologic "Denta Vita" care este situat în centrul Chişinăului, unde lucrează medici calificaţi, care îşi îndreaptă întreaga lor experienţa cu ajutorul tehnologiilor moderne către îmbunătăţirea sănătăţii a pacienţilor.