programare
consultaţia specialistului

Programare

Programare prin sait asigură o reducere la procedura de igiena profesională a cavităţii bucale cu 10%. Şi ca un cadou de la clinica stomatologică "Denta Vita" veţi primi un Master Class de curăţire a dinţilor si un flosser special pentru curăţirea spaţiului întredentar (în zilele de acţiune).

Pentru a face o programare aveţi nevoie să telefonaţi la administratorul nostru (+373 22) 227 336 sau să completati formularul de mai jos.

Examinare iniţială.

V-aţi programat pentru o vizită in clinca nostră. Şi deja sunteţi în clinica "Denta Vita". Sunteţi întâmpinaţi de administratoarele noastre, care vă dau să completaţi un formular în care indicaţi pe scurt informaţie de contact despre Dvs. Apoi sunteţi petrecuţi în cabinetul stomatologic, medicul face cunoştinţa cu Dvs şi începe examinarea.

Examinare iniţială include următoarele servicii:

  • O examinare vizuală a dintilor si a gurii de către doctor în fotoliul stomatologic. În plus, examinarea se face cu camera intraorala, astfel încât pacientul participă la examinarea cavităţii orale. Se examinează rentghenul maxilei inferiore şi superiore în forma extinsă.
  • Cu ajutorul acestui rentghen medicul determină starea dinţilor, ţesuturilor osoase, gingiilor, prezenţa infecţiilor, tumorilor, chisturilor, căci primeşte o informaţie completă pentru punerea diagnozei.
  • Atunci când diagnoza este determinată, medicul vă oferă un plan de tratament. Planul de tratament se face individual, acesta poate fi modelat din mai multe tehnologii care sunt cele mai relevante pentru Dvs din cauza caracteristicilor organismului sau preţului. Dacă pacientul are nevoie de protezare sau implanturi, medicul în modul clar arată pe nişte modele cum arată una sau alta construcţie propusă.