programare
consultaţia specialistului

Steril

Soluţii pentru dezinfectarea instrumentelor

Pentru dezinfectarea şi curăţarea instrumentelor universale, chirurgicale şi sensibile Dürr Dental foloseşte combinaţii moderne libere de ingrediente active ce nu conţin aldehide. Aceste substanţe contribuie la faptul că în cazul capacităţii foarte înalte de curăţare dezinfectarea instrumentelor este mai blândă. Atitudinea grijulie faţă de instrumente şi distrugerea fără compromis a microbilor este punctul de încredere a Dürr Dental.

În lanţul igienic Dürr Dental oferă un sistem perfect, format din preparate, echipamente şi materiale reciproc potrivite. Începând cu depozitarea şi transportarea, dezinfectarea şi curăţarea, şi terminând cu sterilizarea şi documentarea - toate sunt dintr-o singură sursă, toate sunt de la Dürr Dental.Lanţul igienic perfect al companiei Dürr DentalParticularităţile cheie:

  • Sistem logic bine echilibrat
  • Produse inovatoare
  • Remedii combinate pentru dezinfectarea şi curăţarea simultană
  • Acţiune ultrarapidă în cada cu ultrasunet
  • Activitate de lungă durată a preparatului - cel puţin 7 zile, confirmată prin expertiză.
  • Inhibitori anti-corozivi

La dezinfectarea instrumentelor este indispensabilă prevederea tuturor condiţiilor necesare.

După tratament, toate suprafeţele instrumentelor dentare, inclusiv chirurgicale şi cele de rotaţie  trebuie să fie dezinfectate şi curăţate minuţios.

Cu ajutorul ID 212 veţi reuşi să faceţi acest lucru în doar 5 minute în containerul dezinfectant Dürr, în frezator sau într-o cadă cu ultrasunet. Folosind acest preparat protejaţi instrumentele Dvs. de la daune şi coroziune şi lucraţi în condiţii confortabile, deoarece ID 212 are un miros foarte plăcut.

Primul loc în vânzări în Europa, printre mijloacele dezinfectante de instrumente

  • testat la compatibilitatea cu materialele
  • beneficii economice:. Din 1 sticlă de preparat (2,5 l), puteţi pregăti 125 litri de soluţie finită
  • spectru larg de activitate: bactericidă, fungicidă antivirală (virusuri încapsulate, inc VHB, VHC şi HIV.)
  • VAH este trecut în registrul DGHM.

ID 212 – concentrat fără aldehide pe baza de alchilamine şi compuşi cuaternari de amoniu, folosit ca soluţie de 2% (timpul de expunere - 1 oră) şi soluţie de 4% (30 minute) pentru dezinfectarea instrumentelor stomatologice, piesele rotative ale instrumentelor şi dispozitivelor cu ultrasunet. Din 2,5 litri de concentrat obţinem 125 de litri de soluţie finită.

Este posibilă dezinfectarea simultan cu purificarea preliminară.

ID 220 - soluţie finită pentru curăţarea şi dezinfectarea simultană a borurilor şi a altor părţi rotative în frezator (15 min) sau într-o cadă cu ultrasunet (5 min). Protejează instrumentele de la coroziune. Impurităţile dense de pe instrumentele rotative pot fi îndepărtate cu ajutorul unei perii de sârmă, care trebuie sterilizată 1 pe zi.

Vasul de dezinfectare din polipropilenă durabilă pentru dezinfectarea canulelor.

Cleşte instrumental pentru mişcarea şi plasarea exactă a instrumentelor.